Join Our Super
Intensive IELTS
Preparation Class

Hani Citra Utami

Sahabat IELTS batch 1

“Asik banget dapat tips & trik IELTS dari tutor yang oke banget! Makin semangat deh belajar di Sahabat IELTS”

135+ students get better score
after took our class
Jakarta, Bandung, & Surabaya… more to come

Start from Rp3.750.000

Learn from the expert
before take the real test

Our program designed for student who are aiming to improve their band score
15 students

Per batch

Saturday

1PM - 5PM

Sunday

1PM - 5PM

Listening
Reading
Speaking
Writing
  • Exclusive 15 students/batch
  • Qualified tutors
  • 3x IELTS simulation test (online & offline)
  • 80 hours total study for 2.5 months
  • Free flow snack & water
  • Super Exclusive study abroad preparation class
Curriculums

1st Meeting

  • Placement Test

2nd - 10th Meeting

  • Listening, reading, writing, speaking material and weekly homework

11th Meeting

  • Progression test and study abroad consultation

12th - 18th Meeting

  • Listening, reading, writing, speaking material and weekly homework

19th Meeting

  • Final test

20th Meeting

  • Intensively student progress report, student result report, and study abroad consultation
Facilities
  • Conclave - Sahabat IELTS Bandung Batch 1

  • Kolega Antasari - Sahabat IELTS Jakarta Batch 3

  • Lab 515 - Sahabat IELTS Jakarta Batch 9

  • Lab 515 - Sahabat IELTS Jakarta Batch 9

  • Satu Atap - Sahabat IELTS Surabaya Batch 1

Select schedule

What our students said

  • Aviva Lutfiana
    Batch 1, Sahabat IELTS

    "Belajar di Sahabat IELTS itu berkesan banget. Setiap pertemuan dikasih kesempatan buat bikin salah, which is itu bagus banget buat pengalaman belajar"

  • Wawan Hidayatullah
    Batch 3, Sahabat IELTS

    “IELTS itu membingungkan, tapi karena pengajarnya komunikatif, kita bisa ngerti cara kerja tes IELTS”

  • Hafiz A. Putra
    Batch 4, Sahabat IELTS

    "Diajar tutor yang well-structure, saya jadi tahu gimana cara ngerjain soal writing, reading, listening. Fasilitasnya juga oke dan fasilitatornya sangat friendly."

  • Inez Tagona
    Batch 4, Sahabat IELTS

    "Di Sahabat IELTS aku dapet banyak banget tips and trick cara mengerjakan soal-soal IELTS. Gak cuma itu, aku juga dapet banyak informasi tentang beasiswa luar negeri."

Masih ada hal yang ditanyakan?

Tanya Konsultan Kami